Ny resguide om Thailand

Välkommen till denna nya resguide om en av de vackraste platserna i hela värden, Thailand. Tusentals av svenska familjer reser hit varje år, och Thailand är på väg att bli en av de populäraste destinationerna utanför Europa.

På denna sida hittar du information om de många olika orter som finns i Thailand. Några förslag på platser runt om i landet, lite om olika regioner och några av de sevärdheter och aktiviteter som finns i detta paradis.

Du kan läsa här om kända platser som Bangkok, Chang Mai, Chang Rai, Pattaya, Hua Hin, Phuket, Koh Samui, Koh Tao, Koh Phangan, Koh Lantah, Phi Phi och mycket mycket mer.

Thailand har så mycket att erbjuda i form av skönt klimat, vackra landskap, den fantastiska undervattensvärlden, och allt du kan göra på och i vattnet.

Har du förslag på något som borde vara med, eller kanske är det något du saknar? Några tips eller förslag tas emot med tack, så att denna guide kann bli så bra som möjligt. Slutligen är det bara att önska alla solelskade personer en trevlig semester till Thailand.